کودکانی که به موقعیت های طبیعی مختلف میرن از نظر فیزیکی فعال تر هستن و جست و خیز کردن درطبیعت همراه با همکلاسی هاشون باعث افزایش مهارت های اجتماعی در اونا میشه. ارتباط کودک و طبیعت باعث تحریک و به کار گیری حواس پنج گانه کودک میشه.
کودکان باید درطبیعت حضور داشته باشن و مهمتر از اون با قرار گرفتن هر کودکی درطبیعت حواس پنج گانه خودشون رو تکامل بخشند. هر چند قرار دادن هر کودکی درطبیعت مسلما با خطرهایی همراه خواهد بود و والدین نگران این موضوع هستن، اما مدارس میتونن با برگزاری اردوها کودکان رو به مکان هایی طبیعی که امنیت کودک در اون تضمین شده ببرن تا کودکان حواس پنج گانه خود را در طبیعت تقویت و بیشتر از اون استفاده کنن.

طبیعت میتونه به عنوان منبع الهام و خلاقیت درحل مشکل عمل کنه.

همانگونه که میبینین بسیاری از اکتشافات و اختراعات در طول تاریخ حاصل تعامل انسان با طبیعت بوده. کودکان شما نیز با قرار گرفتن در طبیعت میتونن از آن الهام بگیرن و  بسیاری از مسائل خود را حل کنند و یا نوآوری های جدیدی داشته باشن.
تاثیر سفر در طبیعت بر روی کودکان

کودکان با خانواده خود ارتباط محکم تری برقرار میکنن.

ارتباط کودک و طبیعت باعث بهبود عملکرد آکادمیک  او میشه.

هر چند کودکان پشت دیوارهای کلاس مسائل زیادی یاد می گیرن اما تحقیقات صورت گرفته اهمیت آموزش به کودکان در بیرون از کلاس درس و در طبیعت را دربهبود عملکرد آکادمیک  آنها ثابت کرده. تعاملاتی که همه پنج حواس انسان را به کار میگیره در مقایسه با آموزش های نظری به کودکان داده میشه که تاثیر بیشتری بر یادگیری جامع فرزند شما داره.

تعامل کودک و طبیعت باعث کاهش استرس او میشه.

صرف نظر از اینکه فرزند شما در محیط مدرسه جدیدی قرار گرفته و در آن عملکرد خوبی داره یا نه مسلما با رسیدن فصل امتحانات دچار استرس میشه. پس چرا به کودک خود اجازه نمیدین کتاب ها و مدادهایش را کنار بذاره و با خیال راحت درطبیعت گردش کنه تا از استرس دور بشه.

فوایدی که بودن در طبیعت برای رشد و پیشرفت کودک شما ارمغان می اورد در مقایسه با معایب ان بسیار مهم تر است بنابراین همیشه سعی کنید ارتباط میان کودک و طبیعت را بهتر کنید.