یقینا قطارها و اتوبوس ها از زمان پیدایش و معرفی آنها در قرن 19 تاکنون به طور چشمگیری بهبود یافته اند. اما آیا واقعا ما به این شکل حمل و نقل قدیمی با وجود تمام تغییرات و اصلاحات آن می توانیم در آینده تکیه کنیم. احتمالا در 30 سال آینده، ما شاهد تغییرات بیشتری در تکنولوژی حمل و نقل نسبت به 100 سال گذشته خواهیم بود.
پژوهشگران و دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که در ده سال آینده حمل ونقل عمومی بدون راننده همه جا را فرا خواهد گرفت، هم چنین در 30 سال آینده وسایلی اختراع خواهد شد که به راحتی میتوان با آن به فضا سفر کرد و سیستم Hyperloop بسیار فراوان می شود.
در ادامه برخی از تغییراتی که در آینده شاهد آن خواهیم بود را معرفی میکنیم:

رونق گرفتن سیستم Hyperloop  تا 2025

هایپرلوپ نوع جدیدی از حمل و نقل  سریع است که در این روش کپسول هایی در داخل لوله هایی که درونشان شرایط خلاء ایجاد شده قرار می گیرند. این کپسول ها می توانند با سرعت میانگین 962 کیلومتر در ساعت حرکت کنند و مسافران را جابجا کنند. از آنجایی که این کپسول، داخل سیستم کنترل شده و خودکار قرار دارد هیچوقت به خاطر وضعیت آب و هوایی و مسائل دیگر دچار تاخیر نمی شود و شرکت های سازنده این سیستم هزینه ها را پایین نگه داشته اند تا همه بتوانند از آن استفاده کنند. پیش بینی می شود، تا 20 سال آینده تمامی جهان با این سیستم آشنا می شوند و مسافران میتوانند سفری با سرعت هواپیما بر روی زمین داشته باشند.

هایپر لوپ

خودروهای پرنده

دانشمندان معتقدند که به دلیل چالش های امنیتی، این ماشین ها کمتر تبدیل به یک فرم پرطرفدار حمل و نقل می شوند. اتومبیل های پروازی چیزی بین هواپیما و اتوموبیل هستند که بالاتر از سطح زمین در هر ارتفاعی در حال حرکتند.

اتوموبیل های پروازی

خودرو های بدون راننده

به گفته دانشمندان در 10 سال آینده اتوموبیل های بدون راننده در همه جا خواهد بود. آنها معتقدند درآینده مردم می توانند خودرو را با استفاده از تلفن همراه و کامپیوتر کنترل کنند. خودروهای بدون راننده نوعی وسیله‌ نقلیه خودکار هستند که می‌توانند مانند خودروهای امروزی انسان‌ها یا وسایل را جا‌به‌جا کنند. 

اتوموبیل پرنده

اتوبوس‌های خودران

با افزایش جمعیت شهر نشینی نیاز به روش های بی خطر برای جابجایی مسافر به صورت عمومی بیشتر از قبل دیده میشود. بعضی از شرکت های اتوبوس رانی مانند مرسدس بنز اتوبوس های بدون راننده با نام فیوچر باس را ساختند. فیوچر باس قادر به تشخیص چراغ های راهنمایی و رانندگی است، از تونل ها عبور میکند و عابران را تشخیص میدهد. حداکثر سرعت این اتوبوس 70 کیلومتر بر ساعت است .

اتوبوس خودران